Temperament d.o.o. - Ul. Franka Lisice 42 - 23000 Zadar - OIB: 10481665999 - Tel/Fax: 023/251-449

Pravila o privatnosti

Temperament d.o.o., Ul. Franka Lisice 42, 23000 Zadar

U sklopu naše djelatnosti prikupljamo i obrađujemo osobne podatke koje nam dostave klijenti. Budući da nam je zaštita vaše privatnosti prioritet, donijeli smo sljedeća Pravila o privatnosti.

 

Temperament d.o.o. se drži sljedećih načela s ciljem zaštite Vaše privatnosti:

  • Ne prikupljamo više informacija nego što je potrebno;
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene;
  • Ne čuvamo Vaše podatke ako više nije potrebno;
  • Nikada ne prodajemo, posuđujemo ili distribuiramo niti javno objavljujemo Vaše osobne podatke.
  • Vaše podatke ne šaljemo trećim stranama,
  • Ne koristimo nikakvu automatiziranu obradu i donošenje odluka niti profiliranje,
  • Vaše osobne podatke ne prenosimo u treću zemlju ili međunarodnu organizaciju,
  • Vaše podatke ne koristimo u svrhe koje nisu navedene,
  • Također provjeravamo da su Vaši podaci sigurno pohranjeni.

 

Temperament d.o.o. prikuplja samo ograničene količine informacija o Vama koje su nužne kako bismo odgovorili na Vaš zahtjev, i nadamo se uspostavili dugoročan i vjerodostojan poslovni odnos.

Mi u Temperament d.o.o. smo stvorili Pravila o privatnosti koja imaju za cilj pomoći Vam da razumijete koje podatke prikupljamo, u koju svrhu ih koristimo i kako možete ostvariti svoja prava.

Važno je pročitati naša Pravila o privatnosti i nadamo se da ćete izdvojiti vrijeme i Vašu pozornost.

Kako i koje Vaše podatke prikupljamo?
Kada nas kontaktirate putem našeg web obrasca za kontakt ili izravno putem naše e-mail adrese. Informacije koje ispunite (osobne informacije kao što su Vaše ime, adresa e-pošte, broj telefona, organizacija/tvrtka) ili pošaljete izravnom porukom e-pošte biti će obrađene i pohranjene kako bismo vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Ako ste mlađi od 16 godina morate priložiti suglasnost roditelja ili nositelja prije davanja osobnih podataka. Popunjavajući obrasce za kontakt na našoj stranici ili nas kontaktirajući izravno putem e-mail pošte jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naših Pravila o privatnosti i u njima navedenim uvjetima.

Podaci o Voditelju obrade Vaših podataka
Voditelj obrade ove internetske stranice i Vaših osobnih podataka Temperament d.o.o., Ul. Franka Lisice 42, 23000 Zadar

Koja je svrha i pravna osnova za prikupljanje Vaših podataka?
Poduzimanje najprikladnijih aktivnosti na Vaš zahtjev prije ulaska u bilo koji poslovni odnos, na temelju poslovnog djelovanja tvrtke i njenog legitimnog interesa.

Koliko će dugo biti pohranjeni Vaši osobni podaci?
Sve dok imamo otvorenu komunikaciju u svrhu uspostavljanja zajedničke poslovne suradnje kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa.

Kako ćemo koristiti informacije o Vama?
Prikupljamo informacije o Vama da bismo Vas mogli kontaktirati i odgovoriti na Vaš zahtjev. Vaše osobne podatke potrebne prikupljamo i koristimo u svrhu uspostavljanja našeg poslovnog odnosa, kao i za vrijeme važenja našeg ugovornog odnosa. Tijekom trajanja ugovornog odnosa Temperament d.o.o. će Vam slati obavijesti o novim prozvodima i uslugama za koje smatramo da bi Vam mogli biti od interesa, ako ste za isto dali privolu kod kontaktiranja naše tvrtke putem web obrasca. Privolu koju nam date za ovu svrhu možete u svakom trenutku povući te ćemo u tom slučaju prestati s ovom obradom.

Google Analytics
Prilikom prikupljanja osobnih podataka, moguća je pohrana određenih podataka od strane platforme Google Analytics, a o kojoj ste detaljnije upoznati kroz Pravilima korištenja kolačića (Cookie policy).

Za više podataka o pravilima privatnosti platforme Google Analytics, možete se informirati putem sljedećeg linka: https://policies.google.com/privacy?hl=hr

Informacijska sigurnost
Osigurali smo sigurnosne mjere u svrhu zaštite osobnih podataka koje podijelite s nama. Vaši osobni podaci zaštićeni su od slučajnog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neovlaštenog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, pohranjuju ili se na drugi način obrađuju.

O našem poslužitelju internetske stranice
Ova web stranica smještena je kod globalno kod poznatog davatelja usluga u EU. Ova internetska stranica smještena je kod globalno poznatog pružatelja usluga u Njemačkoj i EU, za koje Europska komisija smatra da osiguravaju odgovarajuću razinu zaštite osobnih podataka građana EU.

Kolačići
Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen. Svi detalji o kolačićima nalaze se u Izjava o kolačićima.

Vaša prava
Imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku te podnošenje prigovora Temperament d.o.o. ili nadležnom državnom tijelu.

Vaša privola
Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu politiku privatnosti, tj. dajete izričitu privolu Temperament d.o.o. da prikuplja i dalje obrađuje vaše osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom u ovim pravilima. Također potvrđujete da ste upoznati sa svim bitnim podacima o Temperament d.o.o. i uslugama koje pruža.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu
U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva 14, Zagreb, kontakt: +385 (0)1 4609 999, azop@azop.hr , www.azop.hr.

Povreda osobnih podataka
O svakoj nezakonitoj povredi podataka izvijestiti ćemo AZOP kao nadležno tijelo za zaštitu podataka.

Promjene naših pravila o privatnosti
U slučaju promjena naših pravila o privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovoj stranici i ažurirati datum izmjene pravila o privatnosti dolje kako slijedi.

 

Ova Pravila o privatnosti ažurirana su 20. 5. 2018.

izrada web stranica Fer Projekt


 

Mastercard® SecureCode™ usluga je Mastercarda i izdavatelja Vaše kartice koja pruža dodatnu sigurnost i zaštitu od neautorizirane uporabe Vaše kreditne i debitne kartice prilikom kupnje na internetu. Izdavanje nove Mastercard ili Maestro® kartice nije potrebno. Od banke izdavatelja zatražite uključenje Vaše kartice u program SecureCode™ i odaberite osobni Mastercard SecureCode koji se nikada ne dijeli s internetskim trgovcem. Svaki put kada plaćate online svojom Mastercard ili Maestro karticom otvara se prozor izdavatelja Vaše kartice i traži Vas da unesete Vaš osobni SecureCode, jednako kao što se od Vas traži unos PIN-a prilikom uporabe bankomata. U samo nekoliko sekundi banka koja Vam je izdala karticu potvrđuje Vaš identitet i odobrava završetak Vaše kupnje.

Za više informacija o usluzi Mastercard SecureCode posjetite
www.mastercardsecurecode.com.


Mastercard® SecureCode™
is a service provided by Mastercard and your card issuer which allows for added security and protection against unauthorized use of your credit or debit card while shopping on the Internet. There is no need to take out a new Mastercard or Maestro® card, simply ask your card issuer to enrol your card in the SecureCode™ program and choose a Mastercard SecureCode that is never shared with the merchant.
Each time you shop online with your Mastercard or Maestro card, a window from your card issuer will open asking you to enter your personal SecureCode. The process is similar to ATM transactions when you need to enter your PIN number. In a matter of seconds the issuing bank confirms your identity and approves your purchase.

For additional information on Mastercard SecureCode please visit
www.mastercardsecurecode.com.

 


 

 

Ista kartica, dodatna online sigurnost

Verified by Visa usluga je Vise i Vaše banke izdavatelja kartice koja Vam omogućuje dodatnu zaštitu prilikom online kupnje.
Jednostavnim procesom plaćanja Verified by Visa potvrđuje Vaš identitet kada kupujete u online trgovinama uključenim u program Verified by Visa. Ovo je pogodan način kupnje, moguć putem Vaše postojeće Visa kartice.

Dodatno, usluga Verified by Visa brzo je spremna za upotrebu. Upitajte svoju banku izdavatelja kartice kako registrirati svoju karticu u programu Verified by Visa i aktivirajte svoju lozinku prilikom prve kupnje. Tada će se, kada kupujete u online trgovinama uključenim u program, pojaviti prozor Verified by Visa Vašeg izdavatelja kartice. Jednostavno unesite svoju lozinku i kliknite na „Submit“ ili „Potvrdi“. Vaš identitet je potvrđen, a kupnja sigurna.

Za više informacija o usluzi Verified by Visa posjetite
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx


Same card, added online security

Verified by Visa is a service provided by Visa and your card issuer, which allows for added protection during online shopping.
Using a simple payment process, Verified by Visa confirms your identity when shopping at online stores which participate in the Verified by Visa program. This is a convenient way to shop, possible with your existing Visa card.

Additionally, Verified by Visa is quickly ready for use. Ask your card issuer how to enrol your card in the Verified by Visa program and activate your password during the first purchase. Then, a Verified by Visa window will open when shopping at online stores which participate in the Verified by Visa program.
Simply enter your password and click on “Submit“. Your identity is confirmed, and shopping is safe.

For more information please visit
http://www.visaeurope.com/en/cardholders/verified_by_visa.aspx